Referencer

Foreningen Realdania

Dorte Bülow
Formidlingschef

”Heidi Meier Bach har over en årrække hjulpet Realdania med både små og store kommunikationsopgaver, og det er altid med en topprofessionel tilgang, kompetent projektledelse og stort overblik. Læg dertil et aldrig svigtende engagement, en udpræget social indlevelsesevne og et smittende humør, der kan løse selv den mest komplekse situation. Hvad enten det drejer sig om at skrive et nyhedsbrev, redigere en hjemmeside, facilitere et borgermøde eller afvikle en event med tusindvis af besøgende – Heidi klarer det hele!”

Realdania By & Byg

Peter Fangel Poulsen
Projektchef

"Vi har på BLOX-projektet siden 2008 og frem til 2018 haft stor glæde af Heidi og hendes kompetencer. Vi har i tæt samarbejde gennemført en omfattende inddragelsesproces med borgere, naboer og interessenter til projektet og løbende udviklet kommunikationsarbejdet for BLOX. Heidi er en indlysende talentfuld kommunikator og i stand til at forbedre kendskabet og forståelsen af komplicerede projekter. Herudover er Heidi et yderst positivt og smilende væsen, og i stand til at løsne vanskelige situationer op. Vi har oplevet samarbejdet utroligt professionelt i forhold til en enorm bredde af kommunikationsopgaver fra film over borgermøder til store events. Heidi tager ansvar og udfører arbejdet på en meget tillidsfuld og pligtopfyldende facon. Det største kompliment jeg kan give Heidi er nok, at ingen i Realdania By & Byg og på BLOX har set hende som ekstern rådgiver, men som en fast del af organisationen."

Kvæsthus- og Sankt Annæ Selskabet

Ole Bach
Direktør

"Heidi har arbejdet som kommunikations- og presseansvarlig for Kvæsthusselskabet og Sankt Annæ Selskabet i perioden 2011 – 2017. Heidi har stået for al kommunikations- og pressehåndtering i forbindelse med Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet. Begge projekter er udviklet og afviklet i en god og positiv dialog med omgivelserne – både naboer, lokalområdets borgere, brugere samt en række øvrige samarbejdspartnere og interessenter. Dette skyldes i væsentlig grad Heidis professionelle faglige håndtering af hele kommunikations- og dialogprocessen, herunder udarbejdelse af kommunikationsstrategi, afholdelsen af 13 borgermøder med ca. 100 deltagere, udarbejdelse af nyhedsbreve, udarbejdelse og styring af selskabets hjemmeside, udgivelse af diverse publikationer om projekterne, besvarelse af borgerhenvendelse, arrangering af events på byggepladsen, herunder første spadestik, rundvisninger samt en meget omfattende indvielse af projekterne. Når alt dette har kunne lykkes skyldes det både Heidis store faglige kompetencer på området og Heidis personlige egenskaber. Heidi er nemlig et helt igennem positivt menneske, med et altid lyst og smilende sind. Dette gør det let for Heidi at få andre mennesker i tale, hvilket er en grundlæggende forudsætning for, at al kommunikation kan lykkes. Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi til lignende opgaver."

Nordisk Film

Irene Mikkelsen
Kommunikationschef, Nordisk Film

"Heidi har været tilknyttet kommunikationsafdelingen i Nordisk Film som pressekoordinator med 100 års jubilæet i 2006 som omdrejningspunkt. Heidi har påtaget sig rollen i Nordisk Film med professionalisme og stort engagement. Hun har bidraget med alternative og kreative vinkler på stort og småt og været med til at sikre kontinuitet og høj kvalitet i kommunikationsarbejdet. Med sit positive væsen og sin medrivende entusiasme, har hun opnået imponerende resultater såvel på de interne linier som eksternt i medierne."

Dansk Flygtninghjælp

Andreas Kam
Generalsekretær, Dansk Flygtningehjælp

"Heidi havde ansvar for Dansk Flygtningehjælps landsindsamling i 1999 og hun skabte det bedste indsamlingsresultat i nyere tid - til glæde for flygtninge ude i verden. Heidi har mange stærke egenskaber. Hun skaber begejstring, hun har gennemslagskraft og hun ved, hvordan hun vil have resultaterne til at se ud. Hun er derfor en dygtig projektleder. Og hun formår at få sine medarbejdere og øvrige omgivelser til at slås for de samme mål. Kunne jeg ansætte hende, gjorde jeg det straks."