Kunder

På denne side finder du et par eksempler på de opgaver og kunder jeg har haft de seneste år.

Realdania - BLOX

Siden januar 2008 har jeg været tilknyttet BLOX (det tidligere Bryghusprojekt) som ekstern rådgiver med ansvar for kommunikationen. På BLOX tilrettelagde jeg kommunikationen af projektet i samarbejde med projektchefen. Jeg stod for den daglige kommunikation og information til borgere og naboer, vores Åbent Hus arrangementer i BLOX' showroom, arrangementer og omvisninger på byggepladsen. Jeg var ansvarlig for BLOX hjemmeside og for BLOX profil på de sociale medier. Jeg har, i samarbejde med et eksterne bureauer, stået for hhv.

Kvæsthus- og Sankt Annæ Selskabet

Siden foråret 2011 og frem til foråret 2017 har jeg været tilknyttet Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet, som ekstern rådgiver med ansvar for kommunikationen. Jeg har stået for at udvikle og skrive kommunikationsstrategi og kommunikationsplaner, som vi har styret efter i begge projekters levetid. Jeg har været involveret i udvikling af det grafiske univers og opbygning af hjemmesider. Da projekterne var anlægsprojekter, som har haft stor indflydelse på de mennesker der bor og færdes i området, har jeg i alle årerne været i tæt dialog med borgere og naboer til projekterne.

Designskolen Kolding

I studieåret 2010-2011 har jeg kørt et procesforløb for flere årgange på Designskolen Kolding. Opgaven løste jeg for og med proceskonsulentvirksomheden Larsenmeier. Forløbet var designet, så de studerende fik et større indblik i hvilke faglige og personlige kompetencer der skal til for at blive en af fremtidens designere.